ochtend licht in zweeds lapland

Lancering Lapland winter 2018-2019

2018-2019

We krijgen al volop aanvragen voor winter 2018-2019. Wil je er als eerste bij zijn? Lees hier verder!

winter 2018-2019 naar Lapland?

Ook in 2018-2019 komt Xplore the North met het mooiste -uiterst select- aanbod reizen richting winters Lapland. 

Vermijd teleurstelling en lees hieronder hoe je best tijdig je reisplannen concreet kan maken: alle schoolvakanties lopen zeer snel vol. 


! op zondag 4 maart 9:00 wordt ons kerst- en nieuw aanbod 2018-2019 gelanceerd.

Alle reizen vanaf de start van de winter -voorzien op 21 november - tot en met het einde van de kerstvakantie -6 januari 2019- worden dan boekbaar. Klanten die reeds een aanvraag deden via de wachtlijst, krijgen voorrang. Schrijf in op de wachtlijst door nu reeds een offertevraag in te vullen. Aanvragen voor de populaire kerstvakantie worden chronologisch behandeld.

Ons aanbod rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam èn Brussel naar Kittila in Lapland is het beste in de Benelux. Onze aankomende kerstprogrammatie 2018 is in de Benelux ongezien: geniet van de mooiste reizen tijdens de kerstvakantie naar kleinschalige lodges in combinatie met snelle, rechtstreekse vluchten.

! op zondag 25 maart 9:00 worden ook de krokusvakantie, de voorjaarsvakanties èn de lesvrije week gelanceerd.


Op 1 mei 9:00 zijn ook de paasvakantie, en bij uitbreiding alle Xplore the North winter reisprogramma's gekend: ook kleinere specials, meerdaagse huskytochten, ... Pas vanaf dan kunnen we je een concreet reisvoorstel voor ALLE programma's 2018-2019 bezorgen. Tot dan verwijzen we graag naar de website met alle huidige programma's en prijzen als richtlijn, de komende weken en maanden gaat immers al onze aandacht nog even naar alle reizigers van de huidige winter die volop aan de gang is!

Daarnaast gaan er in het voorjaar (einde april/mei) opnieuw tal van infoavonden door en wordt onze nieuwe winterbrochure verwacht net voor de zomer in juni.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden | Privacy