Tiffany Synaeve

Tiffany, vrolijke duizendpoot, service met de brede glimlach

Droomrealisator & Scandinavië-kenner

Lang voor haar opleiding Toerisme en Recreatiemanagement, had de enthousiaste Tiffany de reismicrobe reeds goed te pakken. Ze reisde van kleinsbeen af naar het Hoge Noorden, en na veel aandringen mocht ze ook haar 16e verjaardag in Stockholm vieren. Daar bleef het niet bij, haar 3e stage tijdens haar opleiding bracht ze, niet toevallig, in Fins Lapland door om er een volledige winter te gidsen. Terug in België blijft de grens tussen haar passie en werk minimaal. Ze leert Zweeds en probeert zoveel mogelijk kennis op te doen over Scandinavië.

It was meant to be!

“Nog voor ik afgestudeerd was wist ik dat ik aan de slag ging bij Xplore the North, et voilà, hier ben ik sinds 2015. Ik beheer alle lijnvluchten, volg de voorschotten en ‘allotments’ (toewijzingen) op van het vaste kameraanbod in de lodges en dat allemaal voor het laplandaanbod in Levi alsook de activiteiten. Samen met mijn collega Elise, coördineer ik alle laplandreizen, sta ik voor de opvolging en de verkoop van het totale laplandaanbod. Ik ben tweetalig opgevoed en ontferm me nu ook over het laplandaanbod op onze Franstalige website.

Knallen of rust, in schril contrast

Het reizen kreeg Tiffany indeed met de paplepel mee, ze reist veel. In haar vrije tijd vind je haar vaak wandelend in de natuur, weg van de drukte op zoek naar rust. Ze houdt van gevarieerd reizen, naar de zon, roadtrips, citytrips. Haar eigen favoriete reiservaring was een roadtrip met de trein en wagen in de Highlands van Schotland. Een jongedame van contrasten. “Ik reis georganiseerd en organiseer ook zelf mijn reizen, da’s afhankelijk van de bestemming. Ik kampeer graag, maar hou ook van comfort. Ik hou enorm van rust maar als ik kiezen moet tussen een huskytocht of een meerdaagse sneeuwscootertocht met wildernisovernachting dan kies ik voor knallen en actie op de scooter. Kortom into the wild in Zweeds Lapland. Een absolute must do in het Xplore the North-aanbod!

Goedlachs gepassioneerd

Tiffany is een zoetekauw en houdt van authentiek eten ver weg van alle foodtrends. Ze kiest voor echt. Ontdek zelf de ‘live’ glimlach van Tiffany door de telefoon, goedgezind en babbelgraag helpt ze je op weg naar jouw authentieke laplandreis.

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden