Michiel Monteyne

Michiel Test

Contacteer Michiel

Michiel, natuurmens op zoek naar pure bestemmingen

Fascinatie voor Scandinavië

Dat Michiel een passie heeft voor reizen, werd heel snel duidelijk. “Het was voor mij evident om hotelmanagement te studeren met als ultiem doel de wereld rond te reizen. Ik koos ervoor te studeren in Brussel, een supertoffe en multiculturele stad. Als 18-jarige verloor ik mijn hart voor Scandinavië voor het eerst op een kano op één van de ontelbare meren in Zweden. Die natuur en die uitgestrektheid… Die liefde werd bevestigd tijdens mijn stage in een hotel in Helsinki in Finland. Het overweldigende landschap dat zich na elke bocht in de Lofoten op mijn netvlies heeft gebrand, deel ik nu met veel plezier en passie met mijn klanten.”

Doet vlot verlangen naar meer

Michiel hanteert een zeer persoonlijke en sociale aanpak. “Ik begin makkelijk met mensen te praten en doe reizigers verlangen naar meer. Ik ben multi-inzetbaar zoals het hele Xplore the North-team en verkoop de laplandreizen en de reizen naar de Lofoten, zomer & winter.

Stille genieter, pure bestemmingen

Michiel is een waar natuur- en buitenmens. Hij woont volop in het groen. “Ik kan de natuur niet missen en zou niet in een stad kunnen leven. Ik kan makkelijk 5 dagen wandelen in de bergen en er opgeladen van terugkomen, maar na enkele dagen een stad te bezoeken ben ik uitgeput.”

“Zuidoost-Azië en Nepal zijn mijn mooiste persoonlijke reisbestemmingen.” Michiel wil geen toerist zijn en gaat steevast op zoek naar de pure bestemmingen.

Helemaal het einde …

“Mijn favoriete laplandprogramma is ‘Lapland Familyfun’, een zomerprogramma. Eerst geniet je van zomers Lapland in de Pinetree Lodge, dan ga je raften. Daarna vervolg je je weg naar de Lofoten. Een beetje het einde van de wereld met bergen en kleurrijke vissershuisjes. Hier kom je helemaal tot rust. Je kan er rijden op een weg, die dan plots stopt en dan sta je aan de rand van de zee.”

Michiel behoort, in het Xplore the North-team, tot de sneeuwscooterfans. “Die adrenaline, aan een snelheid van 100 km/u over de sneeuw knallen is supertof.” Wees gewaarschuwd, Michiel doet je verlangen naar meer…

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden