Maya Verstockt

Maya, creatief, probleemoplossend, schakelt snel …

Kersverse mama Maya is verantwoordelijk voor HR en de inkomende en uitgaande facturatie, kortom de boekhouding. “Ik volg de administratie op, de voorschotten en sta mee in voor de verkoop van de verblijven in onze charmante laplandlodges.”

1000 km geleden

Reizen is voor Maya niet te veel op voorhand plannen. “Ik laat het op me afkomen. Ooit ontmoette ik in Vietnam, een Canadees die ik nadien nog tweemaal tegen het lijf liep o.a. in Hanoi terwijl we hem 1000 km geleden leerden kennen. Jazeker, het toeval bestaat en de schoonheid ervan is intens!”

Een neus voor mensen

Maya studeerde Toerisme en Recreatiemanagement. Nadat ze afstudeerde trok ze naar Spanje en Frankrijk als hostess voor Jetair. Ze is behulpzaam, servicegericht en heeft een neus voor mensen. “Ik hou van direct contact met klanten.” Maya is de organisator binnen het Xplore the North-team, een officemanager van nature.

Lapland Comfort +

Maya is een eclectische reiziger, ze houdt van citytrips, skiën, kampeertrips, naar Thailand met de rugzak, ontdekte Vietnam vanop de motor, … Maya heeft familie in Zweden maar naar Lapland reisde ze voor het eerst met Xplore the North.

“Mijn favoriete laplandreis is ‘Lapland comfort week’ met alle extra activiteiten. Ik kan echt niet kiezen tussen de huskytochten en de sneeuwscootertochten. De scooter is pure motorkracht, maar tijdens de huskytweedaagse bouw je echt een relatie op met de honden. De rust en zen die Lapland je brengt, vind je nergens anders, je kan je dat niet inbeelden. Je moet het beleven, minstens eenmaal in je leven.”

Maya zorgt samen met het voltallige Xpore the North-team voor een reis die volledig op wieltjes loopt. Geniet ervan.

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden