Katrijn Lambelin

Katrijn, dansant en empathisch, matchmaker van nature

Laplandmatchmaker

“Ik stippel laplandreizen uit en match de juiste laplandreis voor zowel winter, zomer als nazomer aan de juiste klant, van A tot Z, van het eerste contact met de klant. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de reizen naar de Lofoten en de Vesterålen in Noorwegen." 
Met haar goedlachse en creatieve mindset, werkt ze graag de meest geschikte reis op maat van elke klant uit.

Wonderwijs!

Katrijn is onderwijzeres van opleiding en stond 5 jaar voor de klas in het lager onderwijs. “Mijn opleiding finaliseerde ik in Zweden, ik maakte er kennis met het methodeonderwijs. Zo viel ook ik voor de schoonheid van Scandinavië. Ik reisde toen ook naar Lapland en werd instant verliefd op het noorderlicht! Na een verblijf van een jaar in Londen werkte ik twee jaar in de jeugdherberg in de historische binnenstad van Gent als verantwoordelijke voor de stadsklassen en de groepsreizen. Daar kreeg ik de smaak van het werken in de toeristische sector te pakken.”

Katrijn connecteert     

Katrijn reist erg graag én veel, ze trekt daarbij ook jaarlijks naar het land waarop ze tijdens haar Erasmuservaring verliefd werd: Zweden! Ze is fan van het magische landschap van Noorwegen, maar houdt ook enorm van de Zweedse, gezellige cultuur. “Je ontmoet er zoveel warme en heel behulpzame mensen.”

Haar favoriete Xplore the North-reis is ‘The last trapper’, een achtdaagse reis, met een driedaagse huskytocht. In het team behoort ook zij tot de 'huskyfans'. “Die honden zijn zó lief. Het is pure magie als je muisstil glijdt door de eindeloze witte vlaktes. Zelf vind ik het zalig om na een heerlijk lange huskytocht in een wildernishut te relaxen. De combinatie van een houtgestookte sauna met een blik op het fenomenale noorderlicht is voor mij het ultieme vakantiegevoel. 
Daarnaast kan ik nooit genoeg krijgen van het overweldigende landschap op de Lofoten, daar kijk je echt je ogen uit: om elke bocht val je van de ene verbazing in de andere, telkens waanzinnig mooi."

Ritmisch empathisch   

Katrijn danst al sinds haar kindertijd in alle mogelijk denkbare dansstijlen. Ballet, jazz, hiphop, funk, Bollywood dance, streetdance, Indische dans, noem maar op. Katrijn is ook een goede luisteraar en kijkt samen met haar klanten vol enthousiasme uit naar hun komende reis. Een giga-tevreden reactie van haar klanten en hen de meest onvergetelijke reiservaring bezorgen: daar doet ze het voor!

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden | Privacy