Elise Van Neygen

Elise, straffe wereldburger & winterfreak

Overal thuis

Kort en krachtig, Elise groeide op in het buitenland. “Mijn vader is expat en samen met mijn gezin woonde ik zowat overal. Toen ik heel klein was, verhuisden we heel vaak van Griekenland, Bulgarije, naar Duitsland, … Het grootste deel van mijn jonge jeugd woonde ik in Turkije. We kwamen 2 jaar terug naar België en verhuisden dan naar Engeland.” Een bijzondere jeugd en absoluut de basis voor haar flexibel aanpassingsvermogen van nu. Elise is bijzonder opgegroeid en hierdoor kijkt ze anders tegen haar eigen toekomst aan. Ze voelt zich niet ‘Belg-Belg’. “Het begrip thuis is voor mij relatief.”

“Al dat reizen verliep vlot, we volgden meestal Engelstalig onderwijs en spraken ook vloeiend Turks. Vanaf het tweede middelbaar ging ik in Waregem en later in Deinze naar school. Tijdens mijn studies Communicatiewetenschappen zat ik 2 jaar op kot en zo werd ik grote fan van Gent.”

Alle uithoeken van de wereld

“Ik studeerde af in 2015 en trok gedurende een jaar naar alle uithoeken van de wereld. Ik speel zelf fervent tennis en dat jaar kreeg ik de kans om mee te helpen tijdens de Davis Cup-finale. Ook toen we in het buitenland woonden met het gezin reisden we vaak in Europa, dat ging van skiën tot kamperen in de Alpen.”

De latten aanbinden

Door elk jaar te skiën werd ze uiteindelijk verliefd op koning winter en toen ze later naar Canada trok was deze liefde helemaal compleet. In het winterse Scandinavië vindt ze een fantastische mix van winters klimaat en magische landschappen. “Samen met Tiffany coördineer ik de laplandreizen en sta ik mee in voor de verkoop van het volledige laplandaanbod. Ik produceer nieuwe laplandreizen en ontferm me over de programmatie van de software op maat voor het Xplore the North-team.” Elise, een flexibele duizendpoot, want ook van programmatie heeft ze kaas gegeten.

En… actie!

“Ik behoor tot de sneeuwscooterfans van dit team”, glimlacht Elise. Haar favoriete Xplore the North-aanbod zijn de skireizen in Levi en de ‘into the wild-reizen’ in Zweeds Lapland, gecombineerd met een sneeuwscootertocht. Ze houdt van actie en neemt de touwtjes graag zelf in handen.

Elise groeit volop mee met het team en leeft in het nu. “Het tofste aan de job is de combinatie van verkoop, denkwerk, vooral op vlak van software, kortom ’t is een gevarieerde job.”

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden