Malangen02

Korte Breaks

SHORTBREAKS NOORD NOORWEGEN

Op onze ruime aanbod aan actieve shortbreaks maak je kort maar intensief kennis met Noors Lapland. We voorzien meteen een aantal onmisbare excursies inclusief. In Noorwegen kan je kennismaken met alle typische winterse activiteiten en kan je ook genieten van de natuurpracht op de fjorden. Maak kennis met de schattige husky’s, drijf de snelheid op met de sneeuwscooters en gaan op zoek naar wildlife aan boord van een vissersboot. De Noord-Noorse kust is dé bestemming bij uitstek voor noorderlichtfanaten. Je kan er deelnemen aan noorderlichtexcursies, maar vaak verblijf je zo afgelegen dat je van bij jouw accommodatie dit natuurfenomeen kan bewonderen.

ONTDEK DE BRUISENDE STAD TROMSØ

Tromsø is gelegen in het hart van Noors Lapland. Hier kom je terecht in het mekka van de besneeuwde bergtoppen en de diepblauwe fjorden. Deze regio spreekt tot ieders verbeelding!

Logeren doe je in een centraal gelegen stadshotel. Je kan hier elke ochtend genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. We voorzien meteen de belangrijkste winteractiviteiten inclusief en aan een betaalbare prijs.

We hebben ook een uniek en divers aanbod aan optionele activiteiten. Je kan er deelnemen aan excursies met de sneeuwscooter, husky’s en rendieren. Je kan zelfs op jacht naar het mystieke noorderlicht. Op langlauflatten en sneeuwschoenen neemt de gids jou mee de natuur in.

Vier of vijf dagen weg van huis in een niet te vergelijken omgeving en in een hotel om u tegen te zeggen? Daar zeggen ook wij geen nee tegen!

Graag iets meer avontuur?

Mag het naast comfortabel ook een tikkeltje avontuurlijker zijn?

Kies dan voor deze shortbreak waarbij we Tromsø combineren met een nachtje in de Noorse wildernis in Tamokdalen. De bruisende stad en haar avontuurlijke omgeving vormen 5 dagen lang het decor van jouw reis.

Geniet van een hondensledetocht en een sneeuwscootersafari doorheen de ongerepte natuur, met als kers op de taart een overnachting in de wildernis!

GENIET VAN DE NATUURPRACHT IN MALANGEN

Malangen ligt op een dik uur rijden van de stad op een pittoresk, idyllisch schiereiland en spreekt tot de verbeelding van elke winterreiziger. Diepblauwe fjorden en besneeuwde bergtoppen domineren hier het landschap.

In Malangen kan je kiezen uit een verblijf in een hotelkamer, een appartement of een cabin, allemaal met adembenemend uitzicht op de fjord. Bovendien beschikken wij over een uniek en divers aanbod aan activiteiten waarvan wij de drie belangrijkste activiteiten meteen inclusief deze reis hebben gestoken: een hondensledetocht, een sneeuwschoenwandeling en een kennismaking met een Sami familie. Wil je toch liever andere excursies? Het kan allemaal!

Speciaal “op jacht gaan” naar het noorderlicht hoeft in Malangen niet want je verblijft hier ver weg van alle artificieel licht. Malangen is namelijk een van de beste plaatsen ter wereld om noorderlicht te zien!

Vier of vijf dagen in een luxelodge in een landschap omgeven door imposante bergen en fjorden. Een fantastische winterbeleving als je het ons vraagt!

Shutterstock 1048821329
Buendia 2348

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden