noorderlicht met lavvu

Lapland Rondreizen

Bij deze reizen combineer je verschillende locaties tot één rondreis doorheen Lapland. Al deze locaties worden exclusief door Xplore the North aangeboden. Met onze ‘aurora borealis odyssee’ ervaar je het beste van Zweeds Lapland op een unieke intense manier. De reis gaat van de taiga met zijn feërieke, dik besneeuwde droomlandschappen naar de bergen op de Noors-Zweedse grens nabij Abisko.

Tijdens je reis combineer je de luxueuze, kleinschalige Pinetree Lodge – de lodge in Lapland met de beste wildernis winteractiviteiten: husky- en sneeuwscootertochten,… – met een overnachting in het wereldberoemde ICEhotel van Jukkasjärvi, het enige van alle sneeuwhotels dat volledig in blauw ijs wordt opgebouwd.

Tot slot trek je naar Abisko, voor de ultieme noorderlicht experience:aurora hunting met fotograaf Chad Blakley en aurora spotting vanop een bergtop vanaf het Aurora Sky Station.

Alle activiteiten gaan steeds door in kleine groepjes en worden begeleid door sympathieke, ervaren gidsen. Gezien de complexiteit van deze reis, stellen we vaak een reisverloop volledig op maat voor, in functie van de interessantste vluchtverbindingen en de lokale beschikbaarheden.

Tijdig reserveren, liefst reeds meer dan zes maanden voor afreis, is ten zeerste aangeraden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden