2016 Cabins

Weekverblijf incl. 2-daagse

De ideale kennismaking met de winter in het Hoge Noorden: verken Fins of Zweeds Lapland op een ideaal ritme. Tijdens een Lapland weekprogramma verken je vanuit een vaste Lodge of wildernishotel de uitgestrekte natuur op tal van afwisselende excursies.

Huskytochten, met de sneeuwscooter, een bezoek aan een rendieren-of elandenfarm, het èchte ICEhotel van Jukkasjärvi, overnachten in een sneeuwigloo, actieve tochten met sneeuwraketten of cross-country ski’s, ijsvissen, ice driving met buggy’s...

Elke avond zijn er tal van noorderlicht excursies mogelijk

Met sneeuwraketten, husky’s of met de sneeuwscooter, aurora hunting met een pro-fotograaf of spot het noorderlicht van een bergtop in het Aurora Sky Station! Aangezien al onze accommodaties ideaal gelegen zijn voor het noorderlicht, vaak naast een bevroren meer of river, kan je dit steeds ook perfect vanaf de voordeur van de Lodge noorderlicht spotten.

TOP Begeleiding

De begeleiding gebeurt door sympathieke gidsen, met veel kunde en passie voor hun specialiteit. Alle activiteiten gaan door in kleine groepjes van zes tot maximaal twaalf personen.

Geen verrassingen

Al onze reizen zijn opgesteld volgens een all-in formule: lokale transfers van en naar de luchthaven, de logies en volpension, alle activiteiten volgens je gekozen programma, speciale warme buitenkledij en uitrusting, btw, dossierkoste, vluchten zoals voorgesteld in de offerte.

Xplore the North is dé specialist in luxueuze, kleinschalige en charmante lodges in ‘the middle of nowhere’ in combinatie met verzorgde, uitgekiende programma’s.

Bijna alle lodges in ons aanbod worden volledig exclusief door Xplore the North aangeboden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden