Noorwegen Vogels

Info rond Covid-19 virus

Naar aanleiding van het Covid-19 virus wensen wij je graag op volgende wijze te informeren over de procedures indien volgende situaties zich zouden voordoen

Info over Covid-19 en de gevolgen voor uw reis!

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt onze sector en ons bedrijf in het diepst van ons hart. Die impact raakt ook jou, als reiziger van Nordic of Xplore the North. Onze klanten zijn ons dierbaar en hebben altijd heel centraal gestaan in onze bedrijfsvoering. Net daarom blijven we er toch voluit voor blijven gaan. Dat doen we onder meer door je zo goed en snel mogelijk te informeren en door je oplossingen aan te reiken in het geval jouw vakantieplannen overhoop zouden worden gegooid.

Op basis van het verbod van de Belgische overheid van dinsdag 17/03 om niet meer naar het buitenland te reizen tenzij noodzakelijk en de huidige ontwikkelingen omtrent het Corona virus in de bestemmingen die we aanbieden hebben we volgende beslissingen genomen:

Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland: afreizen t.e.m. 30/04 worden geannuleerd

Canada: afreizen t.e.m. 30/05 worden geannuleerd

Verenigde Staten: afreizen t.e.m. 30/04 worden geannuleerd

Zuid-Amerika: afreizen t.e.m. 30/04 worden geannuleerd

Indien je afreis in de “geannuleerde periode” plaatsvindt, contacteren we je per e-mail of telefoon.

Voor afreizen na bovenvermelde data voor de respectievelijke bestemmingen gaat op dit moment alles door zoals voorzien. Moest hier toch een wijziging in komen, dan hoor je van ons en zullen wij onze verantwoordelijkheid opnemen zoals we dat ook doen voor de reeds geannuleerde afreizen We volgen de situatie op de voet. We vragen je dan ook vriendelijk maar uitdrukkelijk om ons niet te contacteren i.v.m. annuleringen of verplaatsingen van deze latere afreizen. Deze gaan momenteel tot nader bericht gewoon door. De medewerkers van NORDIC en Xplore the North doen hun uiterste best (7/7 en 24/24) om iedereen zo goed mogelijk te informeren en beschikbaar te zijn. Ondanks deze inzet kunnen de wachttijden voor wie ons belt of mailt, soms oplopen. Er zijn immers heel veel vragen. Bedankt voor je begrip daarvoor.

Tenslotte willen we je nogmaals bedanken omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt, in het verleden of voor een vertrek later dit jaar of volgend jaar. We blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen. Ook in moeilijke tijden.

Bedankt voor je vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Het team van Nordic & Xplore the North

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden