rendieren zweden

Hoe een reis kiezen

Oriënterende brochure

In onze brochure maken we je wegwijs doorheen ons aanbod. We belichten enkele criteria die je kunnen helpen om de reis te kiezen die het best aansluit bij jouw wensen. Je vindt meer info over de drie bestemmingen in ons aanbod: Lapland, IJsland en Noorwegen. Je leest welke activiteiten het Hoge Noorden kan bieden en we laten de logies één voor één de revue passeren. We geven je graag een antwoord op enkele vaak gestelde vragen zoals bijvoorbeeld 'wat is de beste reisperiode?'

Website met programma’s en prijzen

Op onze website vind je een gedetailleerd overzicht van de programma’s in het aanbod met actuele prijzen. Alle weekprogramma’s, rondreizen, korte breaks, kerstspecials, meerdaagse safari’s met huskyslede of sneeuwscooter, pulka-expedities en reizen in IJsland en Noorwegen staan er overzichtelijk opgelijst.

Infosessies

Xplore the North organiseert regelmatig infomomenten op verschillende locaties in Vlaanderen en Nederland. Met inspirerende foto’s en videobeelden nemen we je mee naar ‘ons’ Lapland. We geven tekst en uitleg en staan je graag te woord om een antwoord te bieden op al je vragen. Inschrijven is gratis en kan via de website waar je ook de kalender van de komende infosessies kan raadplegen.

Persoonlijk reisadvies

Gudrun, Tiffany, Katrijn, Elise, Rob en Brent adviseren je graag verder in een persoonlijk gesprek. Dat kan via mail, telefonisch of bij ons op kantoor na afspraak, wat jou het beste schikt. Het hoofdkwartier van Xplore the North bevindt zich vlakbij Gent, op de Brusselsesteenweg 153 A in Melle. Stuur gerust een mailtje naar info@xplorethenorth.be of bel ons op 0032 (0) 9 398 28 78 voor meer inlichtingen.

Ontdek het Xplore the North-kantoor en onze Arktis shop via deze google rondleiding !

Een offerte aanvragen

Je kan per mail, telefonisch, op kantoor of via ons online offerte formulier bij elke reis je reiskeuze doorgeven en een prijsopgave aanvragen. Een reisvoorstel is steeds vrijblijvend en wordt een definitieve boeking zodra jij die als dusdanig bevestigt. Elk reisvoorstel wordt vergezeld van een vluchtvoorstel. 

Gudrun en Tiffany zoeken voor jou steeds de meest voordelige vluchtverbinding in functie van het gekozen programma en locatie, perfect aansluitend op de lokale transfers. Door de ruime ervaring met airlines en ticketing kan je rekenen op een nauwgezette opvolging van jouw persoonlijk dossier.

Xplore the North is 24/7 bereikbaar tijdens de winterafreizen.

Bij onverwachte omstandigheden zoeken we efficiënt en snel naar de beste oplossing, ook tijdens het weekend.

We reizen naar Lapland, IJsland & Noorwegen, bieden expedities aan en verzorgen incentives voor bedrijven.

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden