Hideaway4

Overnachten in een glazen iglo

Bijzondere overnachtingen in Lapland. Bewonder het magische Noorderlicht vanuit een Aurora Glass Suite of een Aurora Hideaway!

Bij Xplore the North bieden we tal van bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Naast onze gezellige lodges, blokhutten en comforthotels kan je kiezen voor een verblijf in het legendarische ICEhotel of in een avontuurlijke wildernishut tijdens een meerdaagse tocht.

Ook een upgrade naar de beste manier om noorderlicht te zien is mogelijk: verblijf in een glazen constructie.

Op veel plaatsen in Lapland worden glazen iglo's aangeboden. Bijna altijd staan deze in lange rijen naast mekaar, met veel strooilicht en weinig charme, zoals bij de wereldberoemde iglo's van Kakslauttanen. Deze zijn dus niet in ons aanbod terug te vinden, want door het grootschalige karakter heb je ook geen grotere kans op noorderlicht.

We bieden 3 prachtige kleinschalige opties aan, in al onze wildernishotels en lodges heb je de keuze uit deze speciale overnachting!

Aurora Mountain Lodge

In de Aurora Mountain lodge kan je je Lapland vakantie beleven vanuit een ruime Aurora Suite. De glazen suites staan middenin de natuur, hebben alle comfort en zijn idéaal om het noorderlicht te spotten! Slechts drie glazen suites beschikbaar: exclusief en privacy gegarandeerd!

Vanuit je bed heb je namelijk zicht op de prachtige tundra en sterrenhemel met zijn 2 glazen wanden en glazen dak maar heb je ook het comfort van een hotelkamer met o.a. een comfy bed en een volledig eigen badkamer (zonder glas:-)) met toilet en douche.

Deze upgrade is mogelijk voor een kort verblijf aan € 150pp. bij een 4 daagse reis of aan €200pp. bij een 5 daagse reis.
Tijdens een weekverblijf is deze upgrade mogelijk aan € 350pp, naar Lapland normen bijzonder voordelig!

Pinetree Lodge & Arctic River Lodge

Tijdens je verblijf in de Pinetree Lodge en Arctic River Lodge kan je kiezen om 1 nacht je hotelkamer up te graden naar een unieke overnachting in een Aurora Hideaway. Je overnacht middenin de natuur in een gezellige goed geïsoleerde houten tipi met 3 glazen wanden en een glazen dak waarbij je vanuit je bed noorderlicht kan spotten. Bij je overnachting worden er wat snacks en een drankje voorzien om in stijl heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht!

Prijs per overnachting in een Aurora Hideaway bedraagt € 155 voor 1 nacht (maximaal 2 personen), waarbij je steeds ook je hotel- of chaletkamer behoudt. Slechts drie Hideaways beschikbaar: exclusief en privacy gegarandeerd!

Harriniva Wildernis Hotel

Geniet van een overnachting in een Aurora Dome als unieke overnachting tijdens je verblijf in Harriniva. Je overnacht een unieke aurora dome dat volledig in thema is ingericht. Vanuit je bed heb je zicht op een bevroren meer, ideaal voor het spotten van Noorderlicht. Naast een comfortabel bed beschik je een gezellige houtkachel om het extra gezellig én romantisch te maken bij de overnachting.

Prijs per overnachting in een Aurora Dome komt op €300 voor 1 nacht (maximaal 2 personen).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte

Xplore the North is een zelfstandige touroperator
Reisverzekeringen | Onze reisvoorwaarden | Betalingsvoorwaarden